Zsombói Hírmondó

A Zsombói Hírmondó a József Attila Művelődési Ház kiadványaként 1990. novemberében jelent meg, és 1994. decemberig élt. Akkori köszöntőjében a főszerkesztő (Mészáros János igazgató úr) a következő célokat jelölte meg:

„Célunk, hogy -előbb időszakonként, később rendszeresen- megjelentetett lapunkban tájékoztassuk Zsombó eseményeiről, híreiről,  de hirdetéseket, reklámokat is szándékozunk megjelentetni.”

Ma 2008-ban tizennyolc év elteltével Zsombó Község Képviselő-testületének szándéka egybeesik az egykori alapítókéval, ami az alkalmi megjelenésű önkormányzati lap nevében is „Zsombói Hírmondó” hűen tükröződik. Célunk a hagyományok ápolása és megőrzése mellett az önkormányzati és egyéb közérdekű információk eljuttatása a zsombói polgárokhoz, a kedves olvasókhoz. Bízom benne, hogy az újra induló lap hozzájárul majd az önálló önkormányzati-települési arculat kialakulásához, megjelenésével gazdagítani fogja növekvő lélekszámú községünk lakosainak életét.

A Képviselő-testület döntése értelmében a Zsombói Hírmondó kiadója a Polgármesteri Hivatal, szerkesztőségének címe Zsombó, Alkotmány u. 1., szerkesztőbizottságának vezetője Nagy Beatrix, a Közösségi Ház megbízott igazgatója.

Tisztelt Olvasó, Kedves Zsombóiak! Kérem, fogadják szeretettel, és kísérjék figyelemmel az újra életre keltett lapot! Véleményeiket, észrevételeiket juttassák el a szerkesztőkhöz, és segítsék munkájukat!

Gyuris Zsolt, polgármester


...letölthető példányok >>