ZSOMBÓI SZILVESZTERI BÁL 2010.
2010-12-30

Szilveszteri menü
Előétel: Kacsamáj zserbó lila hagyma lekvárral Narancsos zöldsalátával, balzsamecetes dresszinggel, Lazackrémmel töltött tojás, francia saláta
Főétel: Korhelygulyás, Marhapörkölt, Egészben sült szarvasgerinc madeira mártással, Bőrös malacsült, Csongrádi töltött dagadó fűszeres paprikás mártással, Majorannás sült csirkecomb, vegetáriánus lasgne
Köretek: Pezsgős párolt vörös káposzta, rizibizi, galuska, tepsis burgonya, röszti, burgonyakrokett
Saláta: Házi vegyes saláta, Hordós vegyes savanyúság, Almapaprika
Desszert: Csőben sült gombóc vaníliasodóval, illetve fahéjas szilvaszósszal
Éjfél után: Csemege virsli, Debreceni kolbász, Töltött káposzta, Sült csülök, Sajtos csiberopogós, Orosz hússaláta, Lencsesaláta, Burgonya saláta, Görög saláta, Sajttál
Italok: Szénsavas/rostos üdítők, ásványvizek, sörök, borok, Szeszes italok: Unicum, Vilmos, Jager, Krémlikőr, Whisky, Vodka, Fütyülős pálinkák, Martini, Pezsgő, Kávé,